Har du behov for projektering og udførelse af større eller mindre landskabsprojekter omkring privat- eller erhvervsbygning, kan AJ Arkitekten hjælpe dig.

I de seneste år, har AJ Arkitekten udformet og rådgivet ved flere anlægs og landskabs projekter, og har fået finjusteret vores kompetencer, så vi er klar til at varetage dit projekt.

Dagrenovation

Efterhånden som kommunerne i Danmark indfører nye standarder for dagrenovation, opstår et nyt behov for opbevaring af containere og affaldsløsninger, hos både private boligejere og større boligkomplekser, private som offentlige.

I denne sammenhæng tilbyder AJ Arkitekten rådgivning ift. hvordan belægninger og hegn/ afskærmningen opsættes, samt indhenter priser på vegne af vores kunder.

Støttemure og belægninger

Flere og flere oplever at støttemure og belægninger som tidligere var både i  lod og vatter, nu ikke længere følger de standarder man ønsker at have på sin matrikel.

Uanset om du selv ønsker at opdatere dine konstruktioner udenfor din bygning eller ønsker projektering til anvendelse af brolæggere, anlægsgartnere eller andre entreprenører, kan AJ Arkitekten klare opgaven for dig.

Ring eller skriv til AJ Arkitekten på: info@ajark.dk eller ring: +45 20 85 00 32

Categories:

Tags:

Comments are closed

AJ ARKITEKTEN

Møllevej 107,
DK- 8920 Randers NV

Kontakt: info@ajark.dk